top of page

Ortam İzleme Sistemi Kimler için Önemlidir?

Güncelleme tarihi: 21 Tem 2023


Retmon Ortam İzleme: Güvenlik ve Verimliliği Sağlayın

Ortam koşullarını takip etmek ve uzaktan erişim ile bunu sağlamak isteyen herkes için Ortam İzleme Sistemi kullanmak kolaylık sağlayacaktır. Retmon Ortam İzleme Sistemleri sistem odası, arşiv odası ve data center’ı olan her yerde sektör bağımsız olarak kullanılabilmektedir.


Retmon; nem ölçümüne ihtiyaç duyulan alanlar, sıcaklık değişiminin sürekli takip edilmesi gereken alanlar, su kaçakları, şebeke veya UPS üzerindeki enerji kalitesi ve ortamda takip etmek istediğimiz diğer parametrelerin değişimlerini 7/24 görerek, oluşabilecek kayıpları önlemek kontrol altında tutmak için kullanılır.


  • Sistem-Server Odaları / Data Center

  • Ameliyathaneler ve Hasta Gözlem Odaları

  • Banka Şubeleri ve ATM'ler,

  • Mikrobiyoloji ve Kalibrasyon Laboratuvarları,

  • Kuru Gıda ve Soğuk Hava Depoları,

  • Arşiv Odaları,

  • Tarım ve Seracılık Faaliyetleri,

  • Eczaneler ve İlaç Depoları,

  • Lojistik Depoları ve Antrepolarda sıklıkla tercih edilir.


Amacı; ortam değişiklerini tek noktadan izleyerek, kontrol etmek ve kontrol edilen bu çevre üzerinde belirli bir maddenin, ortam koşulunun varlığını veya yokluğunu tespit etmek ya da belirli bir maddenin ortamdaki miktarını ölçerken bildirim ve aksiyon almak Retmon Ortam İzleme Çözümü sayesinde gerçek zamanlı izleme ile elde edilen veriler; kullanıcılara telefon bildirimiyle, e-postayla veya internet üzerinden anlık olarak aktarılabilir.


Retmon çözümleri kullanıcılarına pek çok avantaj sağlamaktadır. Bu avantajlardan biri Retmon DCIM ortam izleme sistemi yazılımı; tamamen kendi ürettiği sensör ve veri toplama terminallerini destekleyerek tek bir yerden yönetilmesine olanak sağlar.


Retmon ile ihtiyacınız olan tüm veriler tek bir merkezden kontrol edilir. Kritik ortam parametrelerindeki değişiklikleri anlık olarak uyarı verir. Lokal kullanımda Retmon’u kullanmak için herhangi bir bilgisayara ihtiyaç yoktur. Bilgisayar ve sunucudan bağımsız çalışabilir. Bu sayede kullanım kolaylığı sağlar. Ayrıca dahili Retmon EMS yazılımı ücretsiz olup, doğrudan kullanıma hazır haldedir.


Retmon DCT 210 Terminal’in desteklediği endüstriyel haberleşme standartları sayesinde diğer endüstriyel altyapı cihazlarını kullanabilir ve bunlardan veri alabilirsiniz.


Ürün hakkında detaylı bilgi almak için satış ekibimizle buradan iletişime geçebilirsiniz.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page